Igraonica-vrtić Mala vila, Zelengaj 29a, 10000 Zagreb, tel. 01 4824 178, info@mala-vila.org

Rekli su o nama

Samo jedna posjeta Maloj vili i ja sam znala da samo tu želim da Noa bude kad nije samnom.

Zakasnila sam. Više nije bilo mjesta i jedino sam mogla čekati jednu godinu. Sjećam se svog očaja, neutješno sam plakala i osjećala strašan gubitak. To je moje najteže iskustvo u Maloj vili.

Obiteljski ručak. Noa 5 i Eitan 3. Uzimaju svoje roditelje za ruku i govore:
"Iz zemlje se biljke viju, na suncu nam one zriju, drago sunce, zemljo draga,
hvala vam za vaša blaga. Dobar tek!"

Suze mi se kotrljaju u juhu. Plačem od sreće. To je moje najljepše iskustvo u Maloj vili.

Mama Nadia Geras

 

"Mala vila" - izuzetna, potpuno drugačija u čarobnom društvu mašte, igara i kreativnog rada.

Obitelj Vlahović

 

Imajući na umu značaj i osjetljivost predškolske dobi djeteta, tražili smo za svoju trogodišnju djevojčicu najbolje moguće rješenje. U "Maloj vili" pronašli smo sve ono, a i mnogo više, čemu smo težili i nadali se. Naše dijete bezbolno je iz sigurnog i ugodnog okruženja doma prešlo u novo okruženje "Male vile". Zadovoljstvo je promatrati kako kroz igru, uz pomno odabrane priče i glazbu, uzodgojne pouke, dijete uči, svladava brojne vještine i razvija se. Život i odrastanje uz "Malu vilu" sve nas je obogatilo.

Ksenija i Danko Diminić

 

Četvorogodišnji boravak naše Karle u "Maloj vili" jedno je od najljepših iskustava u našem životu kao roditelja. Sve te godine okružena ljubavlju i pažnjom duboko se povezivala s Prirodom, ali i sama sa sobom. I mi kao roditelji, bivajući dio vrtića, postajali smo bolji ljudi.

Krešo i Sanda Mesek

 

Mala vila pravo je malo utočište poticajne i kreativne atmosfere. Ovdje svi imaju posla - izrađuju se igračke, stvaraju se lutkarske predstave, uče se praktične vještine poštujući prirodni ritam dana, tjedna, godišnjih doba. Što je najvažnije, djeca se ovdje znaju igrati. Tu se sve radi s velikim entuzijazmom i iskrenom neusiljenom ljubavlju što se vidi po vedroj i znatiželjnoj djeci kojoj ne nedostaje samosvijesti i samopouzdanja. Zato mi je kuća puna krasnih slika, pokretnih kazališta i malih bića od tkanine, a ja svakodnevno uživam u predstavama koje Ida smišlja sama.

I najveći mi je problem objasniti joj da je danas subota i da vrtić ne radi.

Obitelj Klemenčić